S.C. SINERGY S.R.L. implementeaza proiectul cu titlul “EXTINDERE PORTOFOLIU DE SERVICII SI ACTIVITATI DE SUPORT PENTRU IMPLEMENTARE BIROU DIGITAL”, proiect finantat din Programul Operational Regional 2007 - 2013, cod de referinta SMIS 25373. Valoarea totala a proiectului: 715.356 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile: 576.900 lei. Zona de prestare a serviciilor este Regiunea Sud Muntenia, Autoritatea de Management fiind Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, iar Organismul Intermediar este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Prin acest proiect, se urmareste dezvoltarea capacitatii firmei în domeniul prestarilor de servicii, finantarea obtinuta fiind folosita pentru achizitionarea de echipamente noi, moderne, pentru activitatile de fotocopiere, de pregatire a documentelor, arhivare documente si alte activitati specializate de secretariat, cu parametri tehnici imbunatatiti, care sa asigure randament maxim activitatilor desfasurate în cadrul firmei. Implementarea proiectului va genera totodata si crearea a 3 locuri de munca permanente.

Înfiintata în Alexandria în anul 1997, SINERGY SRL a dezvoltat un portofoliu important de clienti, atât în mediul privat, cât si în cel guvernamental. Afacerea SINERGY SRL consta în dezvoltarea de solutii tehnologice avansate ce permit cresterea calitatii si productivitatii în mediul de birou a printarii, finisarii, distributiei, arhivarii si distrugerii documentelor. De asemenea solutiile oferite permit organizatiilor sa aiba un control strict asupra costurilor legate de flota de imprimante, echipamente multifunctionale si faxuri pe care le au in dotare.

Propunem clientilor nostri urmatoarele servicii profesionale de printare:

  • Imprimare, multiplicare, scanare, arhivare, alb/negru si color, formate A4-A0
  • DTP, grafica, tehnoredactare
  • Plastifiere, legatorie, ambalare

Comenzi online

Livrare gratuita

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Regio - Programul Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui site web nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului României